MŪSŲ PRODUKTAI

Home/MŪSŲ PRODUKTAI
  • Augalinių baltymų kokteiliai praturtinti biologiškai aktyviais augalinės kilmės komponentais, sportuojančių bei fiziškai aktyvių žmoniu mitybai. Kiekis: 444g
  • Augalinių baltymų kokteiliai praturtinti biologiškai aktyviais augalinės kilmės komponentais, sportuojančių bei fiziškai aktyvių žmoniu mitybai. Kiekis: 444g
  • Iš šviežių aviečių uogų gaminamas sirupas turi daug vitamino C, puikiai tinka kaip karštį mažinanti ir gerklės skausmą raminanti priemonė. Sirupas pagamintas tik iš šviežių uogų ir cukraus, be jokių papildomų saldiklių ir konservantų. Taip pat puikiai tinka įvairių gėrimų gamybai – šlakelis sirupo suteiks naujų skonių jūsų pamėgtam kombučios receptui, puikiai tiks arbatoms ar kaip priedas įvairiems desertams.
  • Beržų sula – viena geriausių natūralių priemonių, gerinančių medžiagų apykaitą, teigiamai veikia skrandžio veiklą. Į beržų sulos sudėtį įeina vitaminai, fruktozė, organinės rūgštys, taninai, fermentai ir fitoncidai, kurie pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Beržų sula galima įveikti depresiją, išsiblaškymą ir vitaminų stygių. Ši beržų sula praturtinta liofilizuotais juodaisiai serbentais. Liofilizacija - tai tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o skonį, visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. - išsaugoja. Šiame produkte susijungia visos teigiamos beržų sulos ir juodojo serbento uogų savybės.
  • Beržų sula – viena geriausių natūralių priemonių, gerinančių medžiagų apykaitą, teigiamai veikia skrandžio veiklą. Į beržų sulos sudėtį įeina vitaminai, fruktozė, organinės rūgštys, taninai, fermentai ir fitoncidai, kurie pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Beržų sula galima įveikti depresiją, išsiblaškymą ir vitaminų stygių. Ši beržų sula praturtinta liofilizuotais šaltalankiais ir širdine aralija. Liofilizacija - tai tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o skonį, visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. - išsaugoja. Šiame produkte susijungia visos teigiamos beržų sulos ir šaltalankio uogų savybės.
  • Beržų sula – viena geriausių natūralių priemonių, gerinančių medžiagų apykaitą, teigiamai veikia skrandžio veiklą. Į beržų sulos sudėtį įeina vitaminai, fruktozė, organinės rūgštys, taninai, fermentai ir fitoncidai, kurie pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Beržų sula galima įveikti depresiją, išsiblaškymą ir vitaminų stygių. Ši beržų sula praturtinta svarainiais ir liofilizuotais mandarinais. Liofilizacija - tai tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o skonį, visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. - išsaugoja. Šiame produkte susijungia visos teigiamos beržų sulos ir juodojo serbento uogų savybės.
  • Rinkinį sudaro 4 indeliai: 4 indeliai gurmaniškų džemų (pasirinktinai), puikiai tinkančių prie sūrių, paukštienos. Galima gurmaniškų džemų komplektacija:
    1. Šaltalankių ir mandarinų džemas,
    2. Sedulų džemas,
    3. Mandarinų ir rabarbarų džemas,
    4. Putinų džemas,
    5. Šermukšnių uogienė.
  • Naujiena – liofilizuoti jogurtiniai vaisių ir uogų skanėstai Pagaminti iš rankų darbo jogurto su obuoliais arba braškėmis, praturtinti natūraliu vitaminu C, kurio gausu svarainių sirupe. Pasinaudojus džiovinimo šaltyje technologiją (liofilizaciją) išsaugotos lietuviškų vaisių ir uogų biologiškai vertingos medžiagos, vitaminai ir fermentai. Produktuose nenaudojami konservantai, standikliai, dažikliai ar kiti maistiniai priedai. Tai sveikas ir maistingas saldumynų pakaitalas, tinkamas kasdieniam vartojimui bei įvairių gaminių pagardinimui. Produktai tinka tiek suaugusiems, tiek vaikams.
  • Liofilizacija - tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. - išsaugoja. Liofilizuoti produktai išlaiko savo formą, kvapą, skonį, sandariai uždarius galima laikyti praktiškai neribotą laiką. Labiausiai vertinama aktinidijų savybė – išskirtinai didelis vitamino C kiekis, kurio uogose lieka net apie 5220 mg/100 g. Taigi, dėl didelio natūralaus vitamino kiekio, organizmui vitamino C paros poreikiui tenkinti, pakanka suvartoti 1-2 liofilizuotas uogas. Biologiškai aktyvios aktinidijų medžiagos didina organizmo atsparumą infekcinėms ligoms, neleidžia kauptis cholesteroliui ir saugo žmogų nuo sklerozės, gerina raumenų tonusą. Uogose esantys vitaminai padeda apsisaugoti nuo širdies ir kraujagyslių ligų.
  • Liofilizuotos avietės

    2.993.59
    Liofilizacija - tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. - išsaugoja. Liofilizuoti produktai išlaiko savo formą, kvapą, skonį, sandariai uždarius galima laikyti praktiškai neribotą laiką. Avietės Jums puikiai padės, jei nuolat susiduriate su nervine įtampa, kadangi jose yra gausu vario, kuris veikia kaip natūralus antidepresantas. Avietės taip pat padeda turėti gražią ir spindinčią odą, kadangi jose gausu A, B, C, E ir PP grupės vitaminų. Dėl sudėtyje esančių didelio kiekio mineralinių medžiagų, avietės teigiamai veikia širdies ritmą, o dėl jose esančios salicilo rūgšties, avietės gali būti vartojamos prakaitavimui skatinti. Avietės padeda pašalinti iš organizmo sunkiuosius metalus, radionuklidus, padeda gydant aterosklerozę.
    • Maišelis 20g
    • Stiklinis indelis 10g
  • Liofilizuotos braškės

    2.503.15
    Liofilizacija - tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. - išsaugoja. Liofilizuoti produktai išlaiko savo formą, kvapą, skonį, sandariai uždarius galima laikyti praktiškai neribotą laiką. Braškės savo forma primena širdelę, ir tai yra pirmoji užuomina, jog braškės Jums yra naudingos. Jos apsaugos jūsų širdį, padidins HDL (gerojo) cholesterolio lygį, sumažins kraujo spaudimą ir saugos nuo vėžio, dėka gausaus jose esančių antioksidantų (polifenolių) kiekio. Braškės taip pat yra geras įvairių vitaminų šaltinis, turi nemažai kalio ir magnio. Suvalgius 8-10 braškių, gausite vitamino C daugiau, nei suvalgę vieną apelsiną.
    • Maišelis: 15g
    • Stiklinis indelis: 9g
  • Liofilizacija - tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. - išsaugoja. Liofilizuoti produktai išlaiko savo formą, kvapą, skonį, sandariai uždarius galima laikyti praktiškai neribotą laiką. Mėlynės yra natūralus antibiotikas, kuris neturi šalutinio poveikio ar kontraindikacijų, padeda gaminti organizme melatoniną, kuris būtinas imuninei sistemai palaikyti, normalizuoja viduriavimą ir vidurių užkietėjimą, skatina opų gijimą. Mėlynės padeda normalizuoti cukraus kiekį kraujyje, todėl tinkamas valgyti diabetikams. Mėlynėse gausu pektinų, pigmentų, vitaminų (C, B1, B2, P, PP), geležies, mangano, kalio, fosforo.
  • Sausmedžio uogos - Lietuvoje visai neseniai pasirodęs produktas, naudingomis medžiagomis bei savybėmis gerokai lenkiantis tradicines uogas. Sausmedžio uogose gausu polifenolių, kurie stiprina mūsų organizmą ir padeda išvengti infekcijų bei uždegimų, todėl yra efektyvi priemonė imuninės sitemos stiprinimui. Vienas iš daugelio sausmedžio uogų privalumų  yra didelis vitaminų A, C ir E kiekis. Vitamino C kiekis 100 gramų uogų yra 44 mg – kur  kas daugiau nei mėlynėse, braškėse, vyšniose ar avietėse. Taip pat šios uogos turtingos antioksidantais antocianinais (jų turi visos mėlyno ir violetinio atspalvio uogos bei daržovės). Antocianinai skatina normalų kraujo tekėjimą ir mažina blogojo cholesterolio oksidaciją, taip stabdydami jo kaupimąsi ant arterijų sienelių. Be to, šiose uogose ypač gausu kalio, kuris tiesiogiai veikia širdies raumenis. Sausmedžių uogos yra ir vienos iš daugiausiai antioksidantų turinčios uogos, kurios lenkia net mėlynes. Uogose esantys antioksidantai apsaugo kūną nuo laisvųjų radikalų ir ląstelių pažeidimų, kurie gali sukelti lėtines, gyvybei pavojingas ligas, tokias kaip vėžys. Tyrimais įrodyta, kad sausmedžio uogos ypač naudingos aukštą kraujospūdį turintiems žmonėms.  Antocianinų turtingos sausmedžio uogos naudingos ir regėjimui.  Nors iki šiol šioje kategorijoje mėlynės buvo laikomos naudingiausiomis uogomis, visgi tiek antocianinų, tiek vitamino A sausmedžio uogose yra kur kas daugiau.

Title